over udemushi

De trainer van udemushi, Valeer DamenIeder mens is anders, en elke leerling verdient individuele aandacht.

Mijn naam is Valeer Damen. Ik geloof dat ieder mens een bepaalde mate van zelfverdediging kan aanleren. De basis hiervoor ligt in rustige, veilige trainingen, waarin mensen de technieken kunnen leren op een tempo dat bij ze past, zonder druk of competitie.

Ik ben ooit begonnen met karate. Dat heb ik twee jaar gedaan. Daarna heb ik 16 jaar lang de Japanse zwaardvechttechniek iaido beoefend. In 2010 begon ik met de Chinese gevechtskunst tai ji quan. Daarvan beoefen ik de oude Yang-stijl bij Thierry Alibert, gouden medaillist in wushu, en beoefenaar van karate en Chinees en westers boksen.

Bij hem heb ik ook het Systema ontdekt, de Russische zelfverdediginsmethode gebaseerd op minimaal krachtgebruik. Twee jaar lang heb ik Systema elke week met een grotere, sterkere en zwaardere tegenstander getraind.

De technieken die ik doceer zijn gebaseerd op universele principes die je terugziet in gevechtskunsten als tai ji quan, Systema en karate. Met mijn school udemushi help ik je graag om steviger in je schoenen te staan.

udemushi zelfverdediging
udemushi@freedom.nl
06 107 049 06
KvK nummer 53805852
BTW nummer NL107569383B01
Postadres:
Zevenwouden 314
3524 CX Utrecht

© Valeer Damen 2015
Foto © Gerry van der Laan 2012